Om Fotografhuset

Fotografhuset arbejder med at fortælle virkelighedens og virksomheders historier til bladet, pressen, virksomheden og hjemmesiden i unikke billeder. Samtidig har vi igennem de sidste mange år arbejdet med video som fortælleform.

Professionel løsning af dine fotoopgaver

Med os er du sikret levering af dine billeder til tiden, og du får rådgivning og kvalitet i hele processen. Gennem mere end 15 år har vi leveret billeder til alt fra de klassiske journalistiske fotoreportager til magasiner over brochurer og foldere til webbaserede medier.

Vi laver samtidig fotoopgaver og billeder for erhvervslivet, om det er portrætter og reklamefotos til profilmateriale til hjemmesiden.

På bloggen kan du se eksempler på business cases og få historien bag nogle af billederne i porteføljen herfra.

Nem adgang til dine billeder

Som kunde kan du nemt tilgå dine billeder i vores billedarkiv via Fotografhusets hjemmeside, uanset hvor du er i verden.

Du behøver ikke gemme billederne på jeres egen server, for du kan altid hente dem her på vores hjemmeside, kigge dem igennem og downloade dem.

Denne guide viser dig hvor nemt det er.

Fra idé til produkt

Hos os bestiller du ikke blot et foto, men får en professionel sparringspartner inden for fotografi. Fotografhuset er med fra idéerne opstår og til de realiseres.

Du kan således invitere os med i den redaktionelle proces for et magasin eller en brochure – eller kontakte os med din idé.

Fotografhuset tager selvfølgelig også ud til her og nu-opgaver og efter behov.

Visuel identitet

Vi kan udvikle eller indgå i processen om at skabe virksomheders visuelle identitet.

Med en visuel identitet sikrer du, at billeder og grafik harmonerer på tværs af virksomhedens platforme fra trykte medier som brochurer til online-medier som hjemmeside og blog m.m. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis de fotoopgaver, du står med.

Samarbejde

Vores udvalgte kunder og referencer